Jobba hos oss

Vi letar alltid efter engagerade talanger. Välkommen att kontakta oss på career@lue.se.

Just nu söker vi 👇

https://ledigatjanster.adwisehr.se/job/11109

Mekanikkonstruktör till LUE Engineering AB i Lindome

Är du bra på att lösa tekniska problem genom att utveckla innovativa och avancerade lösningar anpassade efter kunders behov och önskemål? Vill du arbeta på en ”extern” utvecklings-avdelning med varierande projekt till större och välkända kunder?

LUE Engineering AB kännetecknas av ett stort tekniskt intresse med bred kompetens och erfarenhet inom sitt område. LUE Engineering hjälper sina kunder att skräddarsy avancerade tekniska lösningar hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Nu söker vi en kvalitetsmedveten mekanikkonstruktör som vill arbeta på ett mindre företag tillsammans med andra som delar samma passion för teknik!

Om jobbet

Som mekanikkonstruktör på LUE Engineering kommer du arbeta med att utveckla och anpassa produkter efter kundernas behov och önskemål. Du arbetar självständigt med din del av projektet även om arbetet ofta genomförs i samarbete med både kollegor och kunder. Generellt varierar projekttiden från två till tre månader. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta fram mekanikkonstruktioner i 3D CAD efter kundernas behov och önskemål
 • Arbeta med teknisk problemlösning/konsultation tillsammans med kollegor eller direkt med kund.
 • Föra dokumentation i form av instruktioner, manualer och sammanställningsritningar kopplat till de konstruktioner vi tillverkar.
 • Delta vid kundmöten och installationer förekommer.
 • Resor förekommer, men tillhör inte det vanliga.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som trivs med att arbeta serviceinriktat och innovativt med mekanikkonstruktion. För att lyckas i rollen behöver du som person vara strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. I vissa projekt kommer du arbeta i ett team och i andra ensam, men självklart med kollegor nära till hands för att diskutera eventuella utmaningar. Detta innebär att du behöver vara ansvarstagande, bra på att driva ditt egna arbete framåt och ha en positiv inställning till tekniska utmaningar.

Dina kvalifikationer:

 • Några års relevant yrkeserfarenhet av mekanisk konstruktion och produktutveckling.
 • Relevant eftergymnasial teknisk utbildning, gärna med inriktning mot mekanikkonstruktion. YH inom CAD eller konstruktion kan också vara aktuellt.
 • Erfarenhet av att arbeta med 3D CAD och kunskaper i Solid Works är meriterande.
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.
 • B-körkort är ett krav.
 • Besitter ett genuint intresse för teknik och motiveras av praktiskt arbete.

I denna rekrytering kommer utöver dina kvalifikationer fokus ligga på dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om LUE Engineering

LUE Engineering grundades 2005 i ett garage i Lindome utifrån ett stort intresse för teknik. Sedan dess har företaget vuxit till att bli 9 personer, etablerat flertalet spännande samarbeten med Automotive- och Tech bolag och omsatte ca 12,5 miljoner under 2021. LUE Engineering är experter på driftsäkra lösningar med skarp precision inom bland annat mekanisk konstruktion, pneumatik och FEM. För mer information om LUE Engineering besök www.lue.se

Vad kan LUE Engineering erbjuda dig?

LUE Engineering erbjuder dig en spännande roll där det förekommer en variation av projekt med teknisk problemlösning och produktutveckling. Det är en platt organisation där det råder korta beslutsvägar, vilket medför god möjlighet till att påverka. Du kommer få insyn i och vara delaktig i alla delar av ett projekt samt bidra med din tekniska expertis. Vid intresse finns goda möjligheter att få kombinera sin konstruktionsroll och utvecklas inom sälj och projektledning samt bidra till LUE Engineerings fortsatta tillväxtresa. Hos oss blir du en del av ett lag där alla delar samma passion för teknik!

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:

 • Företag: LUE Engineering AB
 • Tjänst: Mekanikkonstruktör
 • Omfattning: Heltid 100%
 • Tillträde: enligt överenskommelse
 • Placeringsort: Lindome
 • Sista ansökningsdag: 2022-11-27

Vi arbetar med löpande urval, ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

https://roiworkspace.se/api/v1/renderform/11109/standard?caller=pilea-dark

Powered by Workspace Recruit